Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009


ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι που καταλαβαινουν.......... στο Γιωργο Βερανη ..........

Για το Ειδικό Σχολείο στον Βουλευτή κ. Δημ. Λιντζέρη

Χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα του 2009, που έχουν ανάγκη ειδικής εκπαίδευσης, μένουν κάθε χρόνο εκτός σχολείου. Οι πολιτικές χρόνων έχουν αφήσει στο περιθώριο της ζωής τους ανθρώπους με αναπηρίες. Ότι γίνεται προς θετική κατεύθυνση γίνεται από τους ίδιους τους αναπήρους και από τους γονείς και τους φίλους τους. Μια τέτοια προσπάθεια στηρίζουμε και εμείς εδώ, στην πόλη μας. Μια πόλη που δεν έχει καμία δημόσια ειδική δομή σε όλα τα επίπεδα. Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να αποδείξουμε αυτό που για εμάς είναι αυτονόητο και συνταγματικό δικαίωμα όλων των ανθρώπων που έχουν αναπηρίες: Ίδιες Ευκαιρίες – Ίδια Δικαιώματα – Για Ολους.

Κ. Παπαδόπουλος, Δ. Λιντζέρης και Χ. Νάστας

Σήμερα ξεκίνησε και επίσημα πλέον ο πρώτος κύκλος επαφών που πρόκειται να κάνουμε με ανθρώπους που ζήτησαν την ψήφο μας και που ασφαλώς μπορούν να βοηθήσουν.

Πρώτος απάντησε θετικά ο κ. Δημ. Λιντζέρης, Νικαιώτης και Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Πειραιά. Το θέμα που θέλαμε να συζητήσουμε μαζί του, γνωρίζοντας βέβαια την ιδιότητά του αλλά και την ευαισθησία του [με βάση σχετικές ερωτήσεις που είχε καταθέσει και ο ίδιος στη Βουλή] είναι το Ειδικό Σχολείο. Η Νίκαια δεν έχει Ειδικό Σχολείο παρότι χρόνια τώρα έχουν γίνει προσπάθειες από πολλούς.

συνέχεια »

1 σχόλιο:

  1. Θετικη, νεα, ελπιζω κατι θα γινει συντομα. Να μην υπαρχει Ειδικο Σχολειο ειναι απαραδεκτο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή