Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Purple Day - Η Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης Επιληψίας


Purple
Day - Η Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης Επιληψίας


http://www.purpleday.org/index.php


Purple Day είναι μια διεθνής προσπάθεια σε επίπεδο βάσης αφιερωμένη στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την επιληψία σε όλο τον κόσμο. Στις 26 Μαρτίου κάθε χρόνο, οι άνθρωποι σε χώρες σε όλο τον κόσμο καλούνται να φορούν μωβ ρούχα και να κάνουν διάφορες εκδηλώσεις για την υποστήριξη της ευαισθητοποίησης επιληψία.
Το
2010, οι άνθρωποι σε δεκάδες χώρες σε όλες τις ηπείρους εκτός από την Ανταρκτική σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην Ημέρα Purple.
Με τη βοήθειά σας
, Purple Day 2011 θα είναι ακόμη μεγαλύτερο!
Γιατί να συμμετέχετε;

Επιληψία πλήττει πάνω από 50 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ή περίπου 1 στους 100 ανθρώπους. Αυτό είναι περισσότερο από σκλήρυνση κατά πλάκας, εγκεφαλική παράλυση, η μυϊκή δυστροφία και η νόσος του Parkinson σε συνδυασμό.
Συμβάλει στην προώθηση της ευαισθητοποίησης Επιληψία στην κοινότητά σας

Να φοράτε μωβ στις 26 Μαρτίου και θα ενθαρρύνετε και άλλους να πράξουν το ίδιο.

Purple Ημέρα ιδρύθηκε το 2008, από την εννέα ετών Cassidy Megan της Nova Scotia, Καναδάς, με τη βοήθεια του συλλόγου Συλλόγου ενάντια στην επιληψία της Νέας Σκωτίας (EANS).
Η Cassidy
επέλεξε το χρώμα μοβ, το διεθνές χρώμα για την επιληψία, η λεβάντα.
Το λουλούδι
λεβάντα είναι επίσης συχνά συνδέεται με τη μοναξιά, η οποία είναι εκπρόσωπος του αισθήματος απομόνωσης πολλών ανθρώπων που πάσχουν από επιληψία .
Στόχος
της Cassidy είναι για τα άτομα με επιληψία παντού να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Cassidy και Παγκόσμια Ημέρα του Purple Συνεργάτες EANS και η Anita Kaufmann Ίδρυμα (AKFUS), μπορείτε να επισκεφθείτε την
http://www.purpleday.org/aboutus.php


2 σχόλια:

  1. Μπράβο κορίτσι μου να είσαι καλά και εσύ και οι γονείς σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αννούλα παιδί μου σου εύχομαι μια μέρα να μπορέσεις να μπορέσεις αυτά που τώρα δεν μπορείς :)...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή